Гарячі страви: свинячі рулетики з чорносливом і горіхами.
Приготування цих м'ясних рулетиків займає таку ж кількість часу, як і для звичайних відбивних.
складові
З цієї кількості компонентів можна приготувати 7-8 м'ясних рулетів.
Приготування: Крок 1. Спершу необхідно нарізати горіхи. Для того щоб їхній смак був яскравішим, рекомендується подрібнити їх за допомогою ножа або покласти в поліетиленовий пакет і прокатати качалкою.
Крок 2. Потім ретельно промийте чорнослив і наріжте його на дрібні шматочки. Якщо він виявився занадто сухим, замочіть його в гарячій воді на декілька хвилин.
Етап 3. Поєднуємо горіхи з чорносливом.
Крок 4. Наріжте свинячі відбивні на шматочки завтовшки приблизно 1 см.
Крок 5. Відбити м'ясо з двох сторін через харчову плівку.
Крок 6. На кожен відрізок м'яса нанесіть начинку з горіхів та чорносливу. Після цього загорніть м'ясо в рулет і закріпіть його за допомогою зубочистки.
Крок 7. Відокремлюємо жовток від білка, добре збиваємо яйце, додаємо сіль та перець до отриманої суміші, а потім обережно занурюємо наші рулетики, попередньо видаливши зубочистки.
Етап 8. Далі обкачуємо рулетики у панировці і смажимо їх з усіх сторін на розігрітій сковороді з олією. Температура плити повинна бути трохи нижчою за середню, щоб м'ясо рівномірно приготувалося.
Свининові рулетики з горіхами та чорносливом готові до подачі! Вибір гарніру залишається за вами. Смачного!