Пиріг з куркою за рецептом Джеймі Олівера: чудовий варіант для швидкого обіду чи вечері.
Курячий пиріг – це чудовий вибір для тих, хто прагне насолодитися смачною їжею, проте не має можливості витрачати багато часу на приготування.
Рецепт від зіркового шеф-кухаря Джеймі Олівера стане улюбленим варіантом для швидкого обіду чи вечері.
Соковите куряче фаршування в гармонії з м'яким тістом дарує унікальний смак, який сподобається як дорослим, так і малечі.
Цей рецепт вперше з'явився в кулінарному виданні "5 інгредієнтів", за інформацією Express.
філе курячих стегон без шкіри та кісток - 600 г
Розігрійте піч до 220 градусів. Тепер перейдемо до приготування начинки. На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю.
Наріжте дві третини стегон великими шматками, а решту - дрібно, і покладіть їх до сковороди з цибулею. Обсмажуйте протягом шести хвилин або до отримання золотистої скоринки, періодично помішуючи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати тертий гарбузовий пиріг з сиром: духмяна випічка, яка додасть затишку в осінні вечори
Наріжте гриби і підсмажте їх на розігрітій без масла сковороді до отримання золотистого кольору. Потім перекладіть їх до курячого м'яса, додайте свіжу зелень і ретельно перемішайте.
Зніміть сковороду з вогню, додайте щіпку морської солі та чорного перцю, одну столову ложку червоного винного оцту та 150 мл води.
Розкачайте тісто так, щоб його розміри перевищували форму на 2 см. Розмістіть начинку, а потім накрийте її мучним пластом. За допомогою лопатки підгорніть краї. Зробіть надріз посередині, щоб забезпечити вихід пару. Змастіть олією і випікайте до повної готовності.