Мариновані сливи здатні перетворити навіть найбільш звичайну страву на вишуканий делікатес, гідний ресторанного меню. Спробуйте наш рецепт на "На пенсії"!
Мариновані сливи з часником - оригінальна та пікантна закуска, від якої важко відірватися.
Мариновані сливи мають вишуканий баланс пряного кисло-солодкого смаку та ніжного аромату. Вони є відмінною добавкою до м'ясних страв, здатною успішно конкурувати з маслинами та оливками.
Свіжі сливи - 2,5 кг, часник - 8 зубчиків, червоний гострий перець - 1 шт., духмяний перець горошком - 7 шт., оцет 9%-ий - 5 ст. ложок, цукор - 6 ст. ложок, сіль - 2 ст. ложки, вода - 3 літри, петрушка та базилік - по пучку.
Зберігайте в прохолодному місці.
Олена Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини: