Салат "Смак літа" від Наталії Калніної: принесе у ваш дім теплі спогади та аромати навіть у найхолодніші зимові дні.
Кулінарка Наталія Калніна, яка представила рецепт лечо без використання олії та оцту, також згадала про два зимові салати, які вона назвала "Смак літа".
Процес приготування:
Салат з огірків
Всі овочі помити, почистити та порізати.
Додати сіль, цукор та олію. Все перемішати.
Помістіть каструлю на вогонь і нагрійте до кипіння.
Коли вміст каструлі почне закипати, додати оцет.
Кип'ятити 3 хвилини, обережно перемішуючи.
Слід знімати з вогню відразу ж, щойно огірки почнуть змінювати свій відтінок.
Розмістіть в стерилізовані банки та закупорте стерилізованими кришками. Огірки будуть в власному соку.
Переверніть банки і дайте їм охолонути.
Салат з огірків та помідорів
Процес приготування залишається незмінним, але до рецепту варто додати помідори. Важливо також дотримуватися всіх зазначених раніше пропорцій.
За словами Калніної, салат з помідорами розходиться взимку навіть швидше, ніж салат лише з огірків.
Обидва салати прекрасно зберігаються при кімнатній температурі.
Раніше ми ділилися рецептом приготування македонського айвару для зимового зберігання.