Салат "Смак літа" від Наталії Калніної: принесе у ваш дім теплі спогади та аромати навіть у найхолодніші зимові дні.


Кулінарка Наталія Калніна, яка представила рецепт лечо без використання олії та оцту, також згадала про два зимові салати, які вона назвала "Смак літа".

Процес приготування:

Салат з огірків

Всі овочі помити, почистити та порізати.

Додати сіль, цукор та олію. Все перемішати.

Помістіть каструлю на вогонь і нагрійте до кипіння.

Коли вміст каструлі почне закипати, додати оцет.

Кип'ятити 3 хвилини, обережно перемішуючи.

Слід знімати з вогню відразу ж, щойно огірки почнуть змінювати свій відтінок.

Розмістіть в стерилізовані банки та закупорте стерилізованими кришками. Огірки будуть в власному соку.

Переверніть банки і дайте їм охолонути.

Салат з огірків та помідорів

Процес приготування залишається незмінним, але до рецепту варто додати помідори. Важливо також дотримуватися всіх зазначених раніше пропорцій.

За словами Калніної, салат з помідорами розходиться взимку навіть швидше, ніж салат лише з огірків.

Обидва салати прекрасно зберігаються при кімнатній температурі.

Раніше ми ділилися рецептом приготування македонського айвару для зимового зберігання.

Related posts