Вам може бути цікаво: виявляється, існує точний час заварювання чайного пакетика для досягнення бездоганного смаку - Hochu.ua.
Поради від британських експертів
Ми розповідали про помилку, яка псує смак кави. Тепер поговоримо про інший популярний напій - чай.
Виявляється, існують наукові причини, чому деякі люди отримують чай, який не відповідає їхнім смаковим очікуванням. Як пояснили фахівці в інтерв'ю виданню Mirror, важливими факторами є тривалість заварювання та якість використовуваної води.
Розмістіть пакетик у чашці та залийте його окропом. Найкращий час для заварювання чорного чаю становить 3-5 хвилин при температурі 100°C. Саме в цей проміжок часу ви зможете отримати найкращі аромати та смаки, уникнувши гіркоти. По завершенні цього часу, видаліть пакетик з чашки.
Крім того, важливо використовувати свіжозакип'ячену воду, оскільки повторне кип'ятіння зменшує кількість кисню у воді, що негативно впливає на смак чаю.
Ці два аспекти забезпечать вам можливість насолодитися бездоганним чаєм. Крім того, ми ділилися порадами щодо приготування овочів для салату за допомогою мікрохвильової печі.