Ви не уявляли, на яку полицю в холодильнику слід розмістити виноград, щоб він залишався смачним протягом трьох тижнів.
Чи класти його в холодильник та як правильно заморожувати
Ми ділилися порадами, як очистити блендер, щоб він міг самостійно позбутися залишків їжі. Тепер готові поділитися корисними рекомендаціями щодо правильного зберігання винограду.
Не всі усвідомлюють, як правильно зберігати цей продукт. Чи варто ставити його в холодильник, а якщо так, то в яке місце? Давайте розглянемо це питання разом із bhg.com.
Оптимальним місцем для зберігання винограду є холодильна камера. Каліфорнійська комісія столового винограду рекомендує охолоджувати ягоди відразу після повернення додому. Найкраще розмістити їх в один шар на полиці холодильника або в спеціальному фруктовому контейнері. Якщо упаковка суха, можна залишити виноград у ній, або ж перемістити його в контейнер з вентиляцією, поклавши на паперовий рушник.
Винограду потрібна висока вологість і хороша циркуляція повітря, -- каже Кріс Мейер, адміністративний помічник Dotdash Meredith Test Kitchen.
За умови дотримання всіх необхідних правил зберігання, виноград здатен залишатися свіжим до трьох тижнів. Якщо ж ви плануєте зберігати виноград довше, його можна заморозити. Заморожений виноград зберігає свій смак протягом кількох місяців.
Спочатку промийте виноград, потім очистіть його від гілочок і дайте висохнути. Викладіть ягоди на обробну дошку в один шар і помістіть у морозильник на кілька годин. Після того як вони замерзнуть, перенесіть ягоди в герметичний контейнер і зберігайте в морозильній камері до року.
Слідуючи цим не складним порадам, ви зможете довго смакувати свіжий і смачний виноград. Крім того, ми обговорювали, який інгредієнт не варто додавати до борщу.