Як приготувати креветки - простий рецепт смаження на сковороді з часником.
Значно краще не просто відварити креветки у киплячій воді, а посмажити їх на сковорідці. Перед цим овочі потрібно замаринувати в суміші лимонного соку, олії та соєвого соусу. Морепродукти чудово просочуються цими компонентами за невелику кількість часу і виходять дуже соковитими.
Концепція приготування смачних креветок з соєвим соусом та часником була представлена на Instagram-сторінці фудблогерки Ангеліни, відомої під ніком angelinazinkovaaa. Ці ароматні креветки чудово підходять для приготування салатів та різноманітних страв.
1. Із сирих креветок зняти панцир та почистити середину.
2. До креветок потрібно влити олію, додати перець, лимонний сік та одну ложку соєвого соусу.
3. Залишити на чверть години.
4. У пательню покладіть кусочок масла та додайте трохи олії.
5. Включити часник.
6. Смажити півтори хвилини з одного боку і хвилину з іншого.
7. Розкладіть креветки на тарілці.
8. Змастіть лимонним соком і посипте свіжою зеленню.
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: